Αρχική

Opencart - Facebook shop

Facebook για OpenCart

Είστε έτοιμοι να συνδέσετε το Facebook με το OpenCart Eshop σας; Διαβάστε παρακάτω για τον συνδυασμό των δύο αυτών μέσων, για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Το Digital marketing μέσω Facebook βοηθά την επιχείρησή σας να δημιουργήσει μόνιμες σχέσεις με ανθρώπους, να βρει νέους πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Με την διασύνδεση του eshop σας με το Facebook, διευκολύνουμε την προσέγγιση των ατόμων που ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας και επιτρέπουμε την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της διαφήμισής σας σε όλες τις συσκευές.

Πως θα σας βοηθήσουμε για την διασύνδεση του Eshop σας με το Facebook;

  1. Ρύθμιση του Business manager
  2. Τοποθέτηση του Facebook pixel - Για να δημιουργήσετε το κοινό σας, να βελτιστοποιήστε τις διαφημίσεις σας και να προσεγγίστε άτομα με σχετικές διαφημίσεις στο Facebook αφού πρώτα επισκεφθούν τον ιστότοπό σας. Η εγκατάσταση του facebook pixel θα σας επιτρέψει να κάνετε:
    Παρακολούθηση μετατροπών: Δείτε πόσο επιτυχημένη είναι η διαφήμισή σας, βλέποντας τι συνέβη ως άμεσο αποτέλεσμα αυτής (συμπεριλαμβανομένων των μετατροπών και των πωλήσεων)
    Βελτιστοποίηση: Εμφάνιση των διαφημίσεών σας σε άτομα που είναι πιο πιθανό να προβούν σε συγκεκριμένη ενέργεια μετά από κλικ στα προϊόντα σας, όπως προσθήκη στο καλάθι τους ή πραγματοποίηση αγοράς.
    Επαναληπτικό μάρκετινγκ: Όταν οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, επικοινωνήστε ξανά μαζί τους και υπενθυμίστε τους για την επιχείρησή σας με μια διαφήμιση στο Facebook
  3. Ρύθμιση της Facebook επαγγελματικής σας σελίδας
  4. Συγχρονισμός ηλεκτρονικού καταστήματος και καταλόγου Facebook - Το Facebook shop είναι μια καρτέλα που μπορούμε να προσθέσουμε στην επιχειρηματική σελίδα σας στο Facebook, η οποία σας επιτρέπει να εμφανίσετε τα προϊόντα σας. Ρυθμίζουμε τον κατάλογο προϊόντων για να προβάλετε τα προϊόντα που πουλάτε και να προσελκύσετε περισσότερους αγοραστές στο eshop σας. Επίσης, ο κατάλογος συγχρονίζεται αυτόματα με το eshop σας, έτσι ώστε το απόθεμα προϊόντων σας να παραμένει ενημερωμένο, καθώς και ότι άλλες τυχόν αλλαγές πραγματοποιούνται σε αυτό.
    Ρυθμίζοντας το Facebook pixel και συνδέοντας τον κατάλογο προϊόντων σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δυναμικές διαφημίσεις για να προσεγγίσετε τους αγοραστές όταν βρίσκονται στο Facebook με διαφημίσεις για τα προϊόντα που είδαν στον ιστότοπό σας. Διαβάστε περισσότερα στο: Social Media Marketing
  5. Συνομιλήστε με πελάτες στον ιστότοπό σας: Προσθέτουμε το πρόσθετο συνομιλίας Messenger για να επιτρέψετε στους πελάτες σας να ξεκινήσουν μια συνομιλία μαζί σας στον ιστότοπό σας και να συνεχίσουν στο messenger. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την επιχείρησή σας ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας την εξατομικευμένη εμπειρία εμπλουτισμένων μέσων του Messenger και σας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσετε τη συνομιλία ακόμη και μετά την έξοδο από τον ιστότοπό σας. Με την προσθήκη του Messenger, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας. Δεν χρειάζεται να καταγράψετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Για να συνεχίσετε, απλώς ανοίξτε την ίδια συνομιλία στο Messenger.

Αν δεν έχετε eshop ή αν το eshop σας χρειάζεται φρεσκάρισμα, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και θα σας δώσουμε την πιο ελκυστική προσφορά, σε πλήρες πακέτο κατασκευής eshop και ηλεκτρονικής προώθησης.